Vi har arbetat professionellt inom hästsporten sedan 1998

Vår historia

Equi Innovation Sweden AB (EIS) grundades av Patrick och Ingela Jacobsen, två passionerade eldsjälar inom hästsporten med över två decenniers erfarenhet på professionell nivå. Deras resa började 1998 med uppfödning av halvblod och en särskild inriktning på dressyr, vilket senare utökades med öppnandet av en egen ridsportbutik år 2000 på deras gård.

År 2007 tog Patrick och Ingela ett betydande steg framåt genom att starta import och utveckling av egna hästprodukter, vilket markerade början på en ny era i deras affärsverksamhet. Deras gedigna bakgrund, kombinerad med ett starkt intresse för ekonomi och entreprenörskap, har lett dem genom flera framgångsrika affärsinitiativ.

Nu, med Equi Innovation Sweden, strävar Patrick och Ingela efter att fortsätta sin tradition av innovation och kvalitet. De är dedikerade till att skapa och leverera prisvärda, kvalitativa  produkter till hästsportmarknaden.Men de ser även behovet att lyssna på användare och kunder för att ta fram morgondagens produkter.

Med EIS är Patrick och Ingela fast beslutna att ta sin passion för hästsporten till nästa nivå, drivna av en önskan att bidra med nyskapande lösningar och produkter som möter de höga förväntningarna inom branschen. EIS står inte bara för kvalitet och innovation utan också för en djup kärlek till sporten och en bestämd tro på att dela med sig av framgång.

Vill du ta fram egna hästprodukter

Vill du veta mer ? Kontakta oss