De 6 stegen

Hur funkar det?

Vi har dela in prossensen i 6 delar från att ta din idé fram till en produkt som en slutkund änvänder 

Du kan göra vissa steg helt på egen hand eller ta delvis hjälp av oss. Detta är något vi kommer överns om men oavsett kommer du inte stå själv med alla problem och hinder som står i vägen för din framgångLLängre ner kan du fördjupa dig i de olika stegen

1. Validering

Vi arbetar tillsammans med dig för att bedöma om din idé är kommersiellt genomförbar. Vi utför en noggrann undersökning för att fastställa om det finns ett behov på marknaden för dina produkter eller tjänster. Vi analyserar även konkurrenssituationen för att se om det redan finns liknande produkter eller tjänster tillgängliga.

Om din idé är unik och det finns en tillräcklig efterfrågan kan vi hjälpa dig att utveckla en strategi för att sälja dina produkter till det pris du behöver. Vi kan genomföra marknadsundersökningar och analyser för att fastställa den bästa prissättningsstrategin baserat på konkurrens, kundvärde och kostnader.

Vi kan också undersöka möjligheten att skydda din idé genom att hjälpa dig att navigera i immaterialrättsliga frågor och rekommendera lämpliga åtgärder för att skydda din immateriella egendom, som patent, varumärken eller upphovsrätt.

Vårt mål är att ge dig en omfattande bedömning av din idé och dess kommersiella genomförbarhet. Vi strävar efter att ge dig de bästa möjligheterna att lyckas på marknaden och hjälper dig att ta informerade beslut baserat på vår analys och expertis.

Kontakta oss för att diskutera din idé och hur vi kan stödja dig i att bedöma dess kommersiella genomförbarhet, undersöka marknadspotentialen och utforma en framgångsrik säljstrategi.

2. Din affärsstrategi

Vi förstår att du har många funderingar kring hur du ska lägga upp din verksamhet och idé, och vi är här för att ge dig den rådgivning och vägledning du behöver. Vårt team kan hjälpa dig att utforska olika alternativ för att förverkliga din idé.

Om du överväger att starta ett eget företag kan vi guida dig genom den processen. Vi kan hjälpa dig med att utforma en affärsplan, registrera ditt företag och navigera genom juridiska och administrativa krav. Vi kan även ge dig råd om hur du ska hantera bokföring och andra praktiska uppgifter du behöver lösa för att bygga och få ditt företag att växa.

Å andra sidan, om du vill utforska möjligheten att integrera din produkt eller idé som en del av ett befintligt företag, kan vi hjälpa dig att undersöka och utvärdera olika samarbetsmöjligheter. Vi kan analysera marknaden, identifiera potentiella partners och stödja dig genom förhandlingsprocessen för att säkerställa att du hittar det bästa sättet att integrera din produkt eller idé i befintliga företagsstrukturer.

Vårt mål är att ge dig skräddarsydd rådgivning som passar dina specifika behov och mål. Vi kommer att ta hänsyn till faktorer som din idé, marknadsförutsättningar, ekonomiska resurser och dina personliga preferenser för att hjälpa dig att fatta det bästa beslutet för din verksamhet.

 

Schackpjäser som symbolisera affärsstrategier

3. Framtagning av produkten

När det gäller framtagning av en ny hästprodukt kan vi stödja dig genom hela processen, inklusive tillverkning och materialval. Vårt team av experter kan hjälpa dig att utveckla prototyper och identifiera de bästa materialen för att uppfylla dina produktkrav.

När vi tar fram prototyper tar vi hänsyn till funktion, hållbarhet och användarvänlighet. Vi kan också arbeta med dig för att optimera designen och funktionerna för att skapa en innovativ och attraktiv produkt.

När det gäller materialval är vi medvetna om vikten av miljövänliga alternativ. Vi kan utforska och rekommendera material som är hållbara och miljövänliga, såsom återvunna material eller biologiskt nedbrytbara alternativ. Genom att använda sådana material kan vi bidra till att minska den negativa påverkan på miljön och främja en mer hållbar hästsport.

Vår kunskap och erfarenhet inom produktutveckling och tillverkning gör det möjligt för oss att hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna för din nya hästprodukt. Vi kan ge dig råd om materialval, tillverkningsmetoder och optimering av produktionsprocessen för att uppnå hög kvalitet och samtidigt vara miljömedvetna.

4. Transporter & Importer

Genom att samarbeta med fler entreprenörer för samskickning och gemensamma avtal kan vi inte bara minska kostnaderna utan även göra det mer miljövänligt. Genom att kombinera och dela på transportutrymmet kan vi optimera resurserna och minska antalet tomma transporter. Detta leder till effektivare och mer hållbara logistiklösningar.

Som en del av våra tjänster tar vi också hand om tullhantering och deklaration av dina varor för att underlätta en smidig internationell transport. Vi har erfarna specialister som hanterar tullregler och krav för olika länder och kan säkerställa att dina varor hanteras korrekt och att alla nödvändiga dokument är i ordning.

Vårt mål är att erbjuda en helhetslösning för internationell transport, inklusive tullhantering, deklaration och effektiv logistik. Vi kommer att utvärdera dina specifika behov och se hur vi kan hjälpa dig med kostnadseffektiva och miljövänliga logistiklösningar, inklusive tullhantering och deklaration av dina varor.

5. Lager och packning

Vi förstår att det kan vara både kostsamt och riskabelt att ingå långa hyresavtal för lagerlokaler. Därför erbjuder vi dig en lösning genom att tillhandahålla förmånliga priser för att lagerhålla dina produkter. Som en tredjepartslogistikleverantör (3PL) kan vi ta hand om hela lagringsprocessen åt dig.

Genom att välja oss som din 3PL-leverantör får du fördelen av att slippa investera i och underhålla egna lagerlokaler. Istället kan du dra nytta av våra befintliga avtal expertis inom logistikhantering. Vi har lång erfarenhet av att skicka produkter till slutkund och du får en kostnadseffektiv lösning som gynnar din kund och förstärker ditt varumärke.

Vårt team av erfarna logistikexperter kommer att hantera allt från mottagning och hantering av dina produkter till ordernoggrannhet och distribution. Vi tar också ansvar för att övervaka lagerbeholdningen och se till att den är korrekt uppdaterad, vilket ger dig en tydlig överblick över dina produkter.

Genom att utnyttja våra 3PL-tjänster kan du fokusera på din produkt och se till att så många som möjligt inom hästvärden får upp ögonen för den. Eftersom vi själva nyttja denna tjänsten så är det viktigt att den är pålitlig och kostnadseffektiv. 

6. Marknadsföring & Försäljning

Genom våra befintliga kanaler ser vi till att du når marknaden snabbt och effektivt. Vi lägger stor vikt vid att maximera din synlighet och utvidga din kundbas. Genom vårt aktiva arbete kan vi säkerställa att din verksamhet får ökad exponering och når ut till en bredare publik.

Vi strävar efter att skapa samarbeten och delta i mässor för att ytterligare främja din produkt. Genom dessa samarbetsinitiativ och mässdeltaganden kan vi öka medvetenheten om dina produkter och tjänster, samtidigt som vi hjälper dig att etablera kontakt med potentiella kunder och intressenter.

Vi har en stark närvaro i branschen och utnyttjar vårt nätverk och våra kontakter för att främja din produkt. Genom att dra nytta av våra etablerade relationer och samarbeten kan vi öppna dörrar till nya affärsmöjligheter och öka din försäljning.

På så sätt strävar vi efter att vara en pålitlig partner som inte bara ger dig tillgång till våra befintliga kanaler, utan också arbetar aktivt för att expandera din närvaro och öka din framgång på marknaden.

Vill du ta fram egna hästprodukter

Vill du veta mer ? Kontakta oss